Födelsedag 2023

Födelsedag 2023

Ännu en födelsedag avklarad. På sätt och vis har det här senaste året gått så himla fort, och så mycket har hänt på flera olika sätt.

Min födelsedag har i alla fall varit väldigt bra! Firandet började redan i lördags då jag hade en tidig födelsedagsmiddag hemma hos min mamma tillsammans med sambon och familjen. Här åt vi hemlagad mat och provade lite olika vinsorter som jag och min bror fixat, som jag inte tror någon av oss hade provat tidigare (ett vitt, ett rött och ett rosé). Jag fick även ett presentkort på LUSH (varav jag köpte en presentlåda / paket med påsktema, som syns på bilden nedan, med lite olika badprodukter) och frimärken.

När jag väl fyllde år så firade jag min födelsedag igen, men då bara tillsammans med sambon. I vanliga fall brukar jag gilla idén att ordna lite av en ”hotellfrukost” / ”champagnefrukost” hemma med en sorts frukostbuffé samt något mousserande vin (behöver inte nödvändigtvis vara champagne) – men med otroligt dyra matpriser som är just nu blev det ingen frukostbuffé i år, men jag hade i alla fall köpt en Cava som jag öppnade. Jag passade även på att öppna presenter jag fått, dels LUSH-paketet jag hade köpt (eller fått), och paket jag fått skickat med posten av en fin vän som inkluderade böcker, frimärken och pysselrelaterade saker. Fick även lite pengar av familjen. Kan inte känna mig mer än nöjd av de presenter jag fått i år – dels har jag önskat mig frimärken (som med mycket annat är det ju så dyrt med just detta) och böckerna jag fick har jag också velat läsa länge! Och pengar är ju aldrig fel.

Presenter och Cava’n.

Senare till lunch gick jag och sambon ut och åt på en restaurang inne i stan. Perfekt nog så hade restaurangen ett luncherbjudande där man kunde få äta två personer och betala för en, så var ju perfekt! Båda tog en burgare med pommes, men sambon en köttvariant och jag en vegansk. Gott! Senare under dagen tog jag ett långt bad, fortsatte dricka Cava och avslutade kvällen med att spela brädspel med sambon. En bra födelsedag med andra ord!

Lunchen.

Nu ser jag fram ett nytt spännande år!

Hur brukar du gilla att fira din födelsedag?

Ps. Blogg update – dagen efter min födelsedag (samma dag jag skrev det här inlägget) fick jag även en del födelsedagspresenter, brev och kort med posten (antagligen då posten nu för tiden bara har varannan-dag-utdelning och att det därför inte dök upp på ”rätt” dag). Kul överraskning i alla fall!

Lämna ett svar

Stäng meny