Glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag allihop!

Jag brukar verkligen gilla alla hjärtans dag. Dessutom brukar jag vara den som skulle vilja gå ”all in” och fira denna med blommor och choklad, gå på date (äta ute, se bio eller lyxa till det hemma), se romantiska dramafilmer och liknande. Gör absolut ingenting om allt blir lite ”överdrivet” när det är alla hjärtans dag, haha. Tyvärr har jag en sambo som är raka motsatsen till mig, som hatar romantiska dramafilmer (går ej att övertala han att gå med att se sådana en gång om året) och kan i stort sett sträcka sig till att äta någon god mat och kanske ge blommor om jag har tur – kanske se film också, så länge det inte är en romantisk drama/komedi. I år har vi dock det sämre ställt ekonomiskt, så det lär nog bara bli en vanlig hemmadag idag. Men jag fick faktiskt en överraskning på morgonen då min sambo gjort ett eget ”alla hjärtans dag”-kort och lagt på mitt skrivbord! Så gulligt! Men hur den ser ut håller jag nog för mig själv.

En blombukett jag fått av sambon tidigare, men på en årsdag tror jag.

Nu är det förresten också på dagen en månad kvar till jag fyller år! Finns mycket jag önskar mig i år: allt från pengar, böcker, frimärken, pysselgrejer, nya kläder, hårklippning och en massa annat! Jag upptäckte för en tid sen att det gick att skapa en önskelista på Amazon’s hemsida. Verkar inte vara så vanligt på andra sidor (vad jag har kunnat se i alla fall). Så har försökt skapa en önskelista hos Amazon, så vill du överraska mig på min födelsedag? Ja, då har du min önskelista HÄR.

Visste ni förresten att namnet Tina brukade finnas med i almanackan förut, och att namnsdagen brukade vara den 14 februari? Av någon, för mig okänd, anledning så har namnet Tina tagits bort från almanackan (inte ens bytt dag) för ett x antal år sedan – vilket jag tycker är tråkigt. Minns i alla fall att det var ganska kul när jag var barn att ha namnsdag på en speciell dag, som alla hjärtans dag!

Vad brukar du göra under alla hjärtans dag? Har du gjort något särskilt idag?

Lämna ett svar

Stäng meny