Bokklubben Livsenergi

Bokklubben Livsenergi

Har ni hört talas om bokklubben Livsenergi? Annars är det en bokklubb ni genast bör känna till! Här nedan berättar jag lite mer om Livsenergi och hur jag kom i kontakt med dem.

Under året 2021 fick jag själv upp ögonen för Livsenergi i samband med att jag sökte böcker som bland annat handlade om tankarnas kraft, och hittade nu flera böcker som jag var intresserad utav. Dessutom fanns det böcker inom flera andra områden jag också är intresserad av som till exempel psykologi, andlighet och magi. Och det är kanske inte så konstigt att just sådana böcker finns tillgängligt just här då Livsenergi är Sveriges största bokklubb för kropp, sinne och själ!

Det skulle dock dröja några månader innan jag beställde böcker härifrån då jag från först var lite skeptisk till att signa upp mig som medlem. Men efter att jag varit inne och kikat på Livsenergis hemsida ett flertal gånger bestämde jag mig sist för att bli medlem då jag inte kunde motstå medlemserbjudandet – och jag har inte ångrat medlemskapet sedan dess!

För den som vill bli medlem får ta del av ett välkomsterbjudande bestående av två böcker + gratis medlemsgåva för 81 kr inkl. frakt. Det är ingen bindningstid på hur länge man måste vara med, och det enda åtagande du gör är att köpa ett visst antal böcker (vilket oftast bara är EN bok) under ditt första medlemsår. Mer info om detta finns på Livsenergis hemsida.

Vill du veta mer om Livsenergi och/eller bli medlem kan du gå in och läsa HÄR.

Här är några böcker jag själv äger som finns att beställa via Livsenergi.

Ps. Jag har varit in kontakt med Livsenergi och fått godkännande att använda deras logotyp på min hemsida.  

This Post Has 2 Comments

  1. Kul, jag gillar verkligen Livsenergi! Har varit med dör flera gånger, senast 2017. Blir lite sugen på att gå med igen 🙂 Tack för bra boktips!

  2. där* haha, skriver lite för fort ibland 😛

Lämna ett svar

Stäng meny