Hej!

Jag heter Tina och bor i Luleå tillsammans med min sambo.

Starten på den här hemsidan började med mitt intresse för fotografering och ett behov att publicera mina bilder på en egen plattform.

Jag har alltid tyckt om att fotografera, men fotointresset tog fart ”på riktigt” i samband med att jag i vuxen ålder skaffade mig en systemkamera. Då var mest djur och natur i fokus. Efter en tid började jag även fotografera människor och redigera mina bilder alltmer i Photoshop. Under några år jobbade jag även som egenanställd fotograf (via Frilans Finans) med bröllop i fokus.

Under 2021 och 2022 började jag omvärdera vad jag ville dela på hemsidan och insåg snart att jag ville publicera annat än bara ett urval av mina bilder. Tanken slog mig att jag skulle börja blogga och på så vis även låta mitt skrivintresse ta sig i uttryck, då jag alltid tyckt om att skriva exempelvis genom dagbok, brevväxling, poesi, studier och bloggande. Och så blev det till sist – jag bestämde mig för att börja blogga på hemsidan, men i kombination av en fotosida. Och vad passar inte bättre att kombinera sitt foto- och skrivintresse än genom en blogg?

I min blogg kommer du kunna ta del om allt från olika intressen jag har till vegansk mat.

Mer om mig:
– Är endast 149 cm lång (eller kort?).
– Vegan sedan 2017.
– Favoritsnacks är chips.
– Har har två stycken kandidatexamen: en i psykologi och en i arkeologi.
– Jag är volontär i den ideella föreningen SHEDO (Self Harm and Eating Disorder Organistion).
– Brukar spendera lite för mycket tid framför datorn, sociala medier och att sträcktitta på bra serier.

Stäng meny